Retreat Factory - Igénybevehető szállások

Válaszd az alkalomhoz legmegfelelőbbet, legyen szó csapatépítésről, esküvőről vagy egy baráti összejövetelről.

> Kiskastély

> A Gyár

> XL szoba

> Indóház

Egyedülálló helyszín, vagány szállások

Hogy mi teszi egyedivé a helyet? A régi szeszgyár valóban egyedi élményt nyújt minden látogató és vendég számára. 1880-ban építették, és anna idején nagyon fontos kereskedelni központ volt. Több száz embernek adott munkát a környéken.
Úgy 20 perc alatt már bent is lehetünk Szekszárd egyik boros pincéjében, vagy csónakázhatunk a Duna egyik holtágán.

Kiskastély

 A Kunffy kastély pár száz méterre van tőlünk, így lett ez az épület, a kiskastély. A rendezvények ideje alatt ezt a részt ajánljuk családoknak, gyerekeseknek. A két franciaágyas szobához még tartozik egy-egy kihúzható kanapé is. A harmadik szobában pedig két egyszemélyes ágy található, amit igény szerint, össze is tudunk tolni. Van egy fürdő, és egy kis konyha, ami teljesen felszerelt.

3 szoba

Nappali

Konyha

Fürdő

Chill zone


Főépület

A gyárépületben összesen négy szoba várja a vendégeket: egy három- és három darab négyágyas verzióban. Tartozik még hozzá nyolc zuhanyzó, és hat wc. Itt összesen négy szoba - három és négy ágyas - kapott helyett. Tarzozik még hozzá egy közösségi hely, konyhával és ülőgarnitúrával. Innen nyílnak a fürdők, összesen 6 wc és 8 zuhanyzó. Illetve itt lehet felmenni a padlása, ahol szintén lehet jóga órákat, workshoppokat tartani.

4 szoba

Felszerelt konyha és nappali

8 zuhany + 6 WC

Chill zone

Bográcsozási és Grill lehetőség


XL szoba

Egy nyolcágyas szobát is kialakítottunk a gyár egyik régi raktárából, ami szintén nagyon egyedi helysége lett a Retreat Factory-nek. A régi glampingből került kialakításra, 8 ággyal. Kényelmes, zárt tér, amit nagyon szoktak szeretni a vendégek. Off szezonban viszont ezt sajnos nem tudjuk odaadni, hiszen nem fűthető a helyiség.

1 szoba, 8 ágy

Főépület mosdóját tudjátok használni 

Csak nyáron, a főépülettel együtt foglalható


Indóház

Az indoház egy régi bakterházból lett átalakítva. Ez az icipici épület úgy 30 méterre van a főépülettől, rögtön  a tó partján. Egy  csendes franciaágyas szobát rejt, de télen sajnos nem foglalható.

1 szoba, 1 franciaággyal

Egyedülálló kis házikó a tóparton 

Csak a főépülettel együtt foglalható

Kérjetek ajánlatot

A termeket, illetve a szállásokat külön és egyben is ki tudjátok venni. Írjatok egy ajánlatért:)

Kapcsolat 

  • Fácánkertpuszta, https://goo.gl/maps/Fou3XWhfmXj2ohQTAt
  • retreatfactory@gmail.com

Ajánlatkérés

Message
0 of 350