Front Page

Táborok, esküvők és csapatépítések helyszíne

Méltóságteljes épület, századokkal ezelőttről

Fácánkert község az M6-os autópálya mellett fekszik, Szekszárd közelében, Budapesttől 1,5 órányira.
A Szeszgyár épületcsoportja a falu legkülső házaitól mintegy fél kilóméterre helyezkedik el. Középen található maga a háromszintes gyárépület, amelyet a Kunffy család építtetett. A 19. század végére elkészült objektumot jellegzetes „milleneumi” stílusban emelték.
Ma rendezvényházként működik. Keresettsége nagy, amióta kiegészült egy négyszobás, 16 ágyas kis hostellel és egy 1200 négyzetméteres élménytóval. Tartozik hozzá két, egyenként 200 négyzetméteres lakóház. Az egyik, a Kiskastély, a gyárigazgató lakása volt. A régi lovarda pedig ma már igazán impozáns helyszíne egy esküvőnek, vagy egy workshopnak.

Foglalás

Szolgáltatások

Aludtál már szeszgyárban?

A gyárat úgy alakítottuk ki, hogy közel 20 ember kényelmesen elfér, a frissen felújított szobákban. A régi lovarda pedig ma mári igazán impozás helyszíne egy esküvőnek, vagy egy workshopnak. 

Táborok

A gyárépületen belül 20 embernek van hely szépen berendezett szobákban, kényelmes ágyakon. Tábori körülmények között alhatnak a különlegességre vágyók a nagy belmagasságú ipari csarnokokban, akár 30-40-en is. A természetkedvelők pedig sátratverhetnek az akácligetekben vagy a tóparton. A gyár kertjében lehetőség van tábortűz melletti iszogatásra, bográcsozásra grillezésre is.

Esküvők

Ki ne szeretné különleges helyszínen tartani élete egyik legnagyobb eseményét, az esküvőt? És a lakodalmat. A volt lovarda mára bálterem lett, melynek eredeti téglafalait a magad ízlése szerint díszítheted. Ha nagy élményt akarsz, válaszd a SZESZGYÁR-t! Erre biztosan minden résztvevő sokáig fog emlékezni. A menyasszony és a vőlegény főleg, ha a volt vasúti indóházból kialakított meghitt nászházban töltik az első éjszakát…☺ (Az indítóházban!)

Csapatépítés

A gyár és kéthektáros területe ideális helyszíne lehet csapatépítő tréningeknek. Romantikus szállás, kisebb nagyobb csarnokok workshopoknak, búvóhelyek kisebb csoportoknak, a parton paintball csaták, a tóban vízi szórakozások, játékos versenyek. A tó mellett tűzrakóhely tábortűzhöz, bográcsozáshoz, sütögetéshez. Lovaglás, lovasszekerezés. Kirándulás a szekszárdi borvidék központjába, Szekszárdra… Itt épülhet a csapat!

A helyszínek

Galéria

A rendezvényed akár három helyszínen pöröghet. Nézz körül, a Fácánkerti Szeszgyárban!

A gyár

Három emelet, háromezer négyzetméter. Itt kapott helyet a négy szoba, ahol szállást is alakítottunk ki. Tartozik még ide egy lovarda, ami a rendezvénytermünk. 

A szállás

A fürdő helység 2018-ban lett felújítva, csak úgy mint a négy szoba, ahol a szállás található. Tartozik még hozzá egy közösségi helység, ahol egy kisebb társaság is jól érezheti majd magát. 

A kiskastély

A kiskastély egy teljesen különálló épület, három szobával, fürdővel, és egy teljesen felszerelt konyhával. A retro stílus, egy igazi különlegességé formálta ezt az épületet. 

Három különálló épület

Egy háromezer, és két, egyenként 200 négyzetméteres épület várja a vendégeket Fácánkertben.

Tó kis szigettel

A húszezer négyzetméteres területen egy kút is található, mely táplálja a tavat. 

Szekszárdtól 15 km-re

A gyár összesen 15 km-re van a borairól híres Szekszárdtól, kocsival másfél óra alatt megközelíthető Budapestről.

Foglalj most

Kapcsolat

Keress minket kérdéseiddel bátran. Hamarosan visszahívunk. 

new link

[mesmerize_contact_form shortcode=”wpforms id="59" title="false" description="false"”]