Esküvők a régi szeszgyárban

Ha olyan esküvőről álmodtok, ami igazán a tiétek: saját dekorral, olyan étellel, amit ti szeretnétek - korlátok nélkül, és egy hely, ahol a fél násznép ott is aludhat. 

Customers served! 100 Egyedi ötlet
Customers served! 100 négyzetméter
Customers served! 100 fős lagzik 

Esküvő és Lagzi, úgy ahogy Ti megálmodtátok

Igazán bevállalós pároknak ajánljuk, akik szeretnének egy olyan esküvőt, ami valóban őket reprezentálja. Minden DIY, hozhatod a nagyi sütijét, a nagybácsi pálinkáját. Mi csak a teret adjuk, a többi rajtatok múlik. A ceremóniát a két hektárnyi területen belül ott tartjátok, ahol szeretnétek; a lagzihoz pedig több termünk is van. A gyárban harminc ágyas szállás is található, így mindent meg tudunk oldani.  

Esküvők: májustól- szeptemberig. 


Rusztikus és Vintage Esküvőhelyszín és még...

Különleges esküvőhelyszín

Szóval egy 150 éves szeszgyárban tartani az esküvőtöket, szerintünk tényleg le fogja nyűgözni a családod. Olyan párokat keresünk, akik a boho, rusztikus, vintage stílus rajongói. Ti ilyenek vagytok? 

Szekszárdtól 20 percre

Szóval a jó bor már adott, de ha épp a nagypapa borát hoznátok be, itt nincs dugó díj. A helyszín egyébként Fácánkert - ha ránk keresnél. :)

Szabadtéri és beltéri megoldások

A természet szerelmeseinek biztosítunk opciót kültéri esküvőhöz, ez egyedül tőletek és az időjárástól függ. Ezen túl külön termet kínálunk a szertartáshoz és a lagzihoz.

Teljesen DIY 

Ami azt jelenti, hogy a cateringtől kezdve, a dekoron át, mindent ti tudtok hozni. Foglalás után készítünk nektek egy szolgáltató listát, amiből tudtok választani. 

Szállások helyben

30 férőhelyes szállásunk vár titeket szeretettel. Alapvetően két éjszakára ajánljuk kivenni a gyárat, így az első este nyugodtan lehet készülődni. 

 Bérelhető Termek

Több teremben is tudtok készülődni 

Lovarda

Na jó, ez nem lovarda, ez egy bálterem.  Vagy kápolna. Vagy egy rockabili buli helyszíne. Vagy, amit ti akartok. A téglafalak csodálatos naturális hátteret biztosítanak minden dekornak. A hatalmas belmagasság és a fagerendák pedig mindig nagy segítség, hogy a térbe is lógassunk díszeket. 

Ültetve összesen 130 ember fér el. A bútorzatot a tematikához megfelelően tudjátok majd választani kontaktjaink közül. 

Keleti Blokk 

Egy meghitt esküvői szertartás tökéletes helyszíne. Biztosak vagyunk benne, hogy a kedvenc képeitekkel díszített fehér falak még emlékzetesebbé teszi a napotokat.

Ültetve összesen 130 ember fér el. A bútorzatot a tematikához megfelelően tudjátok majd választani kontaktjaink közül. 

A szállások

Összesen 30 ágyunk van nyáron, amit a gyár bérlésénél teljesen megkaptok. 

A kiskastélyban összesen három kétágyas szoba, egy konyha, fürdő és nappali található. A kastély 50 méterre található a főépülettől. A gyár 

A gyárépületben összesen négy szoba várja a vendégeket: egy három- és három darab négyágyas verzióban. Tartozik még hozzá nyolc zuhanyzó, és hat wc.

Az indóház

Az indoház egy régi bakterházból lett átalakítva, úgy 50 méterre van a főépülettől, rögtön  a tó mellett. 

XL szoba 

Egy nyolc ágyas szobát is kialakítottunk a gyár egyik régi raktárából, ami szintén nagyon egyedi helysége lett a Retreat Factory-nek.

Írjatok nekünk, és amint lehet felvesszük veletek a kapcsolatot. 

0 of 350
Insert Content Template or Symbol